ELEKTRISCH LADEN

Plug into the future. Drive the change. Wij dragen graag bij aan een slimme toekomst voor de generatie van morgen. Met onze  allernieuwste laadpaal gaan jouw werknemers, zakenrelaties en jijzelf vol energie op pad. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: zo weten we zeker dat deze perfect bij je past! 

Lumosa 22 11 20230611

Thuis laden

Lumosa 22 11 20230797

Zakelijk laden

Download de specificaties en ontdek alles over de TRACK S2 laadpaal!

Winnen

Modulair & duurzaam

Wij maken onze laadpaal zo duurzaam mogelijk door deze modulair op te bouwen. Hierdoor vervang je gemakkelijk een klein onderdeel en niet het complete product. Alles werkt op bestaande infrastructuur, zodat de stap naar energiezuinig veel makkelijker te maken is. Laagdrempelig en modulair. Al onze producten worden in de toekomst DC ready, klaar voor de dag waarop gelijkstroom definitief zijn gelijk krijgt.
Lumosa Subsidies Icon 32

Subsidies voor laadpalen

Wist je dat de Nederlandse overheid vaak financiële ondersteuning biedt voor plannen om energie te besparen? Zo ook voor het investeren in een of meerdere laadpalen. Het zou dus zomaar kunnen dat jij in aanmerking komt voor een subsidie doordat je investeert in elektrisch laden en dus een duurzame toekomst. Altijd fijn, toch? Ontdek hier welke subsidies van toepassing kunnen zijn voor jou.

Let's talk!

Heb je vragen over de laadpaal? Dan kun je ons eenvoudig bereiken via onderstaande button.